AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı kutusu görmek

Kahve falında ayakkabı kutusu görmek

Kahve falında ayakkabı kutusu görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı kutusu gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir veya iletişiminizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında kutuda ayakkabı görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş ayakkabı kutusu görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kutusu görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında kutu kutu ayakkabı görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kutu görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına tabir olunur.

Kahve falında kutu içinde altın görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında kutu sütü görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına inanılır.

Kahve falında demir kutu görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir