AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşunu kaçırmak

Kahve falında kuşunu kaçırmak

Kahve falında kuşunu kaçırmak önemli atılımlar yapacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında kuşunu kaçırmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizinle aynı fikirde olmasa da, siz görüşlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak işinden ve parasından olacağına, mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun kaçtığını görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuşu elinden kaçırmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşun kafesten kaçtığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşun kaçtığını görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elindeki kuşu kaçırmak kazancının katbekat artacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında evden kuşun kaçtığını görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir