AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşu elinden kaçırmak

Kahve falında kuşu elinden kaçırmak

Kahve falında kuşu elinden kaçırmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kuşu elinden kaçırmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kuşu elinden kaçırmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinden balık kaçırmak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yol yordam öğretileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı elinden kaçırmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına inanılır.

Kahve falında elinden güvercin kaçırmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, işleri yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyunu elinden kaçırmak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balığı elinden kaçırmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Kahve falında kuşunu kaçırmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir