AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, bekârlığına da veda edeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Romantizm veya sevgi temalı ilişkiler iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak gelmek istediği noktalara geleceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kuşun kafesten kaçtığını görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, önünün açık olacağına yorulur.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kaçan kuşu yakalamak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalettir.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşları görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir