AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunun kaçtığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun kaçtığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun kaçtığını görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, tazeleneceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşunun kaçtığını gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun kaçtığını görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşun kaçtığını görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sarı renk muhabbet kuşu görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu uçarken görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir