AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşun kafesten kaçtığını görmek

Kahve falında kuşun kafesten kaçtığını görmek

Kahve falında kuşun kafesten kaçtığını görmek geride bırakacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kuşun kafesten kaçtığını gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahhüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, rütbesinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulur.

Kahve falında kuşun kafesten kaçtığını görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşları görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafesde muhabbet kuşu görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalet eder.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine işarettir.

Kahve falında kafes içinde muhabbet kuşu görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir