AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşun kafasını koparmak

Kahve falında kuşun kafasını koparmak

Kahve falında kuşun kafasını koparmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, haksızlığa uğrayacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, satışların düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kuşun kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Rüzgar tersine esmeden hazırlıkları tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında kuşun kafasını koparmak maddi sorumluluklarının artacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuşun kafasına pislediğini görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında serçe kuşu avlamak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında tahtalı kuşu görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuşun kafesten kaçtığını görmek zengin bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta muhabbet kuşu görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir