AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşlar yakalamak

Kahve falında kuşlar yakalamak

Kahve falında kuşlar yakalamak yoğun stres altında kalacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuşlar yakalamak gördüyseniz:

  • Belli alanda kilitli kalmamak için ekstra gayret göstermeniz gerekse de, her şey bittiğinde buna değdiğini fark edeceksiniz.

Kahve falında kuşu yakalamak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu yakaladığını görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunu yakalamak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, uygulayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulur.

Kahve falında şahin kuşu yakalamak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak kazancının günden güne çok artacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir