AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kuşu yakaladığını görmek

Kahve falında kedinin kuşu yakaladığını görmek

Kahve falında kedinin kuşu yakaladığını görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin kuşu yakaladığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farkedebilir ya da yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında kedinin kuşu yakaladığını görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu yakalamak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçan kuşu yakalamak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını yakalamak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine delalet eder.

Kahve falında renkli muhabbet kuşu yakalamak helal lokma yiyeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir