AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerdeki oğlunu görmek

Kahve falında askerdeki oğlunu görmek

Kahve falında askerdeki oğlunu görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yolunun açılacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, hayatın tadına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerdeki oğlunu gördüyseniz:

  • Egzersiz yapmanız veya bilgili olmak sizi kuvvetlendirebilir ya da size cesaret verebilir.

Kahve falında oğlunu asker olarak görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu askere göndermek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında oğlunu asker görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun asker olduğunu görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında asker oğlunu görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun askerden geldiğini görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu askere yollamak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir