AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu askere göndermek

Kahve falında oğlunu askere göndermek

Kahve falında oğlunu askere göndermek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu askere göndermek gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunu askere göndermek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunu hacca göndermek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında askere göndermek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızı askere göndermek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini askere göndermek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker göndermek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir