AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu askere yollamak

Kahve falında oğlunu askere yollamak

Kahve falında oğlunu askere yollamak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu askere yollamak gördüyseniz:

  • En iyisi yumuşak bir ses tonuyla konuşmanız olacak.

Kahve falında oğlunu askere yollamak mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında askere yollamak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi askere yollamak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunu askere yollamak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında asker yollamak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını askere yollamak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini askere yollamak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında eşini askere yollamak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir