AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker oğlunu görmek

Kahve falında asker oğlunu görmek

Kahve falında asker oğlunu görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunların üstüste geleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına işaret eder.

Kahve falında asker oğlunu gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız yavaşlamaya başladıysa biraz ara almanızda fayda var.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu askere giderken görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunu asker görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında askerdeki oğlunu görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu askere uğurlamak bilincin artacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında asker oğlunu görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun askerden geldiğini görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir