AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu asker olarak görmek

Kahve falında oğlunu asker olarak görmek

Kahve falında oğlunu asker olarak görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu asker olarak gördüyseniz:

  • Cazip teklifler veya davetler alırsanız ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında oğlunu askere yollamak çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun asker olduğunu görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu askere uğurlamak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu askere gittiğini görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun askerden geldiğini görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerdeki oğlunu görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir