AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu asker görmek

Kahve falında oğlunu asker görmek

Kahve falında oğlunu asker görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu asker gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek belli çelişkili veya şüpheli durumları çözme şansınız olabilir ya da zayıfladığını hissettiğiniz bazı iş veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz.

Kahve falında oğlunu askere göndermek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu askere gittiğini görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu askere yollamak maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu asker olarak görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek kalbini kıracağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun asker olduğunu görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu askere uğurlamak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir