AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğunuz birine sarılmak

Kahve falında küs olduğunuz birine sarılmak

Kahve falında küs olduğunuz birine sarılmak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, her şeyin gönlünce olacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğunuz birine sarılmak gördüyseniz:

  • Olaylar istediğiniz şekle bürünmeye başlıyor.

Kahve falında küs olduğun biriyle sarılmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında küs biriyle sarılmak kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun birinin boynuna sarılmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birine sarıldığını görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğunuz birine sarılmak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çok hayırlı günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında küstüğün birine sarılmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir