AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak

Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak

Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak maneviyatının çökeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında küstüğün birine sarılmak fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle sarılmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğunuz birine sarılmak Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğun birine sarılmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birine sarıldığını görmek evlatların hayırsız çıkacağına, amacına ulaşabileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir