AnaSayfa / Genel / Kahve falında küstüğün birine sarılmak

Kahve falında küstüğün birine sarılmak

Kahve falında küstüğün birine sarılmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında küstüğün birine sarılmak gördüyseniz:

  • Araştırma yapmanızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun birisine sarılmak evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olan birine sarılmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, onu alkışlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birine sarılmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğumuz biriyle sarılmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, karamsarlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birisiyle sarılmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun birine sarılmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, başına uğursuz olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir