AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biriyle sarılmak

Kahve falında küs olduğun biriyle sarılmak

Kahve falında küs olduğun biriyle sarılmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, hedeflerine yaklaşacağına, işlerin hafifleyeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun biriyle sarılmak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi, mantıklı veya tüm ipuçlarına ya da bilgilere ulaşana kadar kımıldamayacak pozisyon almanızda fayda var.

Kahve falında küs olduğunuz birine sarılmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet eder.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun birisine sarılmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiye sarılmak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olan biriyle sarılmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak hastalıkların kalmayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun birisiyle sarılmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir