AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birine sarıldığını görmek

Kahve falında küs olduğun birine sarıldığını görmek

Kahve falında küs olduğun birine sarıldığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun birine sarıldığını gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Kahve falında küs olduğun birine sarıldığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine inanılır.

Kahve falında küstüğün birine sarılmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiye sarılmak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, haram mal yiyip içeceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun birinin boynuna sarılmak rızıksız kalacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun birine sarılmak sabrını zorlayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun birisiyle sarılmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, maddi anlamda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir