AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs biriyle sarılmak

Kahve falında küs biriyle sarılmak

Kahve falında küs biriyle sarılmak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kolaylık sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında küs biriyle sarılmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilgi alanı nedeniyle pahalı alışverişler veya aşırı harcama yapma riskiniz var.

Kahve falında küs olduğunuz birine sarılmak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, fal sahibinin içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak kendisini keşfedeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olan biriyle sarılmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun birine sarıldığını görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğumuz biriyle sarılmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu biriyle sarılmak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak kucaklaşacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir