AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişileri görmek

Kahve falında küs olduğun kişileri görmek

Kahve falında küs olduğun kişileri görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun kişileri gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmenin türlü yolları var, illa para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barışmak her zaman neşeli olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun bir kişiyi görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğumuz kişiyi görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle kavga etmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, çalışmaları kötüleyeceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiye sarılmak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak hileye, fesada bulaşacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir