AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birini dövmek

Kahve falında küs olduğun birini dövmek

Kahve falında küs olduğun birini dövmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun birini dövmek gördüyseniz:

  • Çekiciliğinizi kullanarak pek çok şeyin altından kalkabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun birini dövmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek aile içindeki huzurun kaçacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğu birini dövmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında küs biriyle yemek yemek zorlukları aşacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küstüğün arkadaşla barışmak kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle küs olduğunu görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinden mesaj almak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına yorulur.

Kahve falında küstüğü arkadaşını görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir