AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs kişiyi görmek

Kahve falında küs kişiyi görmek

Kahve falında küs kişiyi görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bütçesinin genişleyeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, kısmetlerinin kapanacağına, beklediklerini duyacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına delalettir.

Kahve falında küs kişiyi gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden açıklanmış planlarınızda değişiklik yapmayı gerektiriyor ya da gerektirmiş olabilir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barıştığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında küstüğün kişiyle kavga etmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında küs olan iki kişinin barıştığını görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle öpüşmek sıkıntılarını atlatacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir