AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmak

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmak

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kısmetlerin azalacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, iyilik ve hayır bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikatli ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında küstüğü biriyle konuşmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında küs insanla konuşmak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu biriyle konuşmak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına alamet eder.

Kahve falında küstüğün biriyle konuşmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir