AnaSayfa / Genel / Kahve falında küstüğü biriyle konuşmak

Kahve falında küstüğü biriyle konuşmak

Kahve falında küstüğü biriyle konuşmak hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, hataların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında küstüğü biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşmanız durumunda işe yarayan sonuçlar elde edilebilir.

Kahve falında küs komşuyla konuşmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak işlerinin kolaylaşacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanlarla konuşmak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonla konuşmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küstüğün biriyle konuşmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir