AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak adının kirletilmeye çalışılacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğu biriyle telefonda konuşmak zararını tamamen kapatacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonla konuşmak hayat boyu desteği olacağına, huzurlu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonda konuşmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak iyi şeyler yaşayacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir