AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs insanla konuşmak

Kahve falında küs insanla konuşmak

Kahve falında küs insanla konuşmak kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, esenliğe kavuşulacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Kahve falında küs insanla konuşmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere direk olarak karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Kahve falında küs olduğun insanlarla konuşmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında küs insanla konuşmak özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğu insanla konuşmak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küsle konuşmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında küs komşuyla konuşmak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak kurtuluşa ereceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir