AnaSayfa / Genel / Kahve falında küstüğün biriyle konuşmak

Kahve falında küstüğün biriyle konuşmak

Kahve falında küstüğün biriyle konuşmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, sağlığının da yerine geleceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında küstüğün biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız kasıtlı olarak yanlış anlaşılarak hakkınızda çeşitli laflar çıkartılabilir.

Kahve falında küs olduğu biriyle telefonda konuşmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu birisiyle konuşmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs biriyle konuşmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun insanlarla konuşmak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğumuz biriyle konuşmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, hem de sevdiklerinin olacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonla konuşmak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir