AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu biriyle konuşmak

Kahve falında küs olduğu biriyle konuşmak

Kahve falında küs olduğu biriyle konuşmak kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Tutarsız tavırları olan bir kişiye nasıl davranacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak çok büyük üzüntü yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu insanla konuşmak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğumuz biriyle konuşmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs birisiyle konuşmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs sevgiliyle konuşmak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs insanla konuşmak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir