AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biriyle karşılaşmak

Kahve falında küs olduğun biriyle karşılaşmak

Kahve falında küs olduğun biriyle karşılaşmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, tabiatı kötü olan kişiye inanılır.

Kahve falında küs olduğun biriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken anlaşmaları zorlayabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun biriyle karşılaşmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivende karşılaşmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla karşılaşmak kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılaşmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işaret eder.

Kahve falında tanıdığın biriyle karşılaşmak büyük bir mala sahip olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında biriyle karşılaşmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslanla karşılaşmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanla karşılaşmak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sorunların çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir