AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle karşılaşmak

Kahve falında biriyle karşılaşmak

Kahve falında biriyle karşılaşmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çıkış yolları bulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine delalettir.

Kahve falında biriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bir şeyler ispatlamak ya da ders verebilmek için, belli konularda pozisyonunuzu korumak isterken, gerçekten işe yarayabilecek fikirleri, tavsiyeleri ya da farklı seçenekleri görmezden gelerek hata yapabilirsiniz.

Kahve falında bir arkadaşla karşılaşmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza inanılır.

Kahve falında domuzla karşılaşmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına yorulur.

Kahve falında biriyle karşılaşmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında yolda karşılaşmak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında evde hırsızla karşılaşmak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına inanılır.

Kahve falında aslanla karşılaşmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir