AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivende karşılaşmak

Kahve falında merdivende karşılaşmak

Kahve falında merdivende karşılaşmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivende karşılaşmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında merdivende karşılaşmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kadınla karşılaşmak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında birileriyle karşılaşmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaşmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına delalet eder.

Kahve falında zorluklarla karşılaşmak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, huzurlu günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle karşılaşmak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında domuzla karşılaşmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, aydınlık bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir