AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biriyle ağlamak

Kahve falında küs olduğun biriyle ağlamak

Kahve falında küs olduğun biriyle ağlamak yeni arkadaşlıklar kuracağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle ağlamak gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Kahve falında küs olduğun biriyle ağlamak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küstüm yastığı görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında küstüğün birine sarılmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında küs insanla konuşmak maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun komşunu görmek işlerinden de geri kalacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir