AnaSayfa / Genel / Kahve falında küstüm yastığı görmek

Kahve falında küstüm yastığı görmek

Kahve falında küstüm yastığı görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küstüm yastığı gördüyseniz:

  • İşinizi, gayrimenkullerinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli bazı gelişmelerle başa çıkmanızı sağlayabilecek, daha önce düşündüklerinizin yerine geçebilecek yeni bir yol ya da yöntemle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında küstüm yastığı görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yastığa pamuk doldurmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastık içinde muska görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, takdir edileceği işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastıkla boğulduğunu görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden yastık almak elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında ölüye yastık vermek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyiz yastığı görmek rızık eksikliği yaşayacağına, keyfin kaçacağına işarettir.

Kahve falında kucağında yastık görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir