AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek duaların boşa gideceğine, doğru adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğu birinin evine geldiğini görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun birinin evine geldiğini görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişinin evine gitmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine gitmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet eder.

Kahve falında küstüğün kişinin evine gitmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin evine geldiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyi öpmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir