AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını gördüyseniz:

  • Belli koşullar konusunda direten sevdiğiniz kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, mutluluk ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çirkin amellere delalettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle ağlamak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğu arkadaşı görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında küstüğün arkadaşla barışmak kazancın helal şekilde artırılacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla barışmak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla barıştığını görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla küstüğünü görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir