AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kendine geleceğine, sermayesini kaybedeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dilediği gibi yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak sorun yaratabilir.

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle ağlamak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğun birine sarıldığını görmek çok rahat edeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğumuz biriyle sarılmak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğu biriyle sarılmak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birine sarılmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak kısmetli bir işe atılmaya, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir