AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birisiyle konuşmak

Kahve falında küs olduğun birisiyle konuşmak

Kahve falında küs olduğun birisiyle konuşmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, kötü karakterli bir kadına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Kahve falında küsle konuşmak kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu birisiyle konuşmak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun insanlarla konuşmak ardından yeni bir işe gireceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğu biriyle konuşmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birisiyle konuşmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir