AnaSayfa / Genel / Kahve falında küsle konuşmak

Kahve falında küsle konuşmak

Kahve falında küsle konuşmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, hastaysa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küsle konuşmak gördüyseniz:

  • Patronvari algılanabilecek tavırlardan kaçının.

Kahve falında küs insanla konuşmak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, halinin iyi olduğuna yorulur.

Kahve falında küs birisiyle konuşmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında küs olan biriyle konuşmak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs biriyle konuşmak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonla konuşmak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, işinden çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir