AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu birisiyle konuşmak

Kahve falında küs olduğu birisiyle konuşmak

Kahve falında küs olduğu birisiyle konuşmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, hayırlı bir haber alınacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla konuşmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu insanla konuşmak düşman hususunda keder ve üzüntüye, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birisiyle konuşmak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, isyan edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olunan biriyle konuşmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında küstüğün biriyle konuşmak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir