AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde, sezgilerinizi kullanın.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak engellerin aşılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu insanla konuşmak onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında küs birisiyle konuşmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine delalet eder.

Kahve falında küs insanla konuşmak nifak sokanların cezalandırılacağına, sevgisinin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir