AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birisine sarılmak

Kahve falında küs olduğun birisine sarılmak

Kahve falında küs olduğun birisine sarılmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birisine sarılmak gördüyseniz:

  • Sizin için işleri güçleştiren değil, kolaylaştıran aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında küs olduğun kişiye sarılmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birine sarılmak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu biriyle sarılmak göğüs germek zorunda kalınacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğumuz biriyle sarılmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olan biriyle sarılmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir