AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olan biriyle sarılmak

Kahve falında küs olan biriyle sarılmak

Kahve falında küs olan biriyle sarılmak sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, amaçlardan sapmaya, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olan biriyle sarılmak gördüyseniz:

  • Belli bir teşebbüsünüzde karışıklık ya da başarısızlık yaşanmaması için biraz daha bekleyin.

Kahve falında küs olduğun birine sarıldığını görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğumuz biriyle sarılmak eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle sarılmak hayatın tadına varacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle sarılmak kendisini keşfedeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına yorulur.

Kahve falında küs olan birine sarılmak tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğunla sarılmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir