AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğumuz biriyle sarılmak

Kahve falında küs olduğumuz biriyle sarılmak

Kahve falında küs olduğumuz biriyle sarılmak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, yaşadığı darlığın son bulacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğumuz biriyle sarılmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya belli yeteneklerinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında küs biriyle sarılmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğunuz birine sarılmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun birine sarıldığını görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu biriyle sarılmak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun birinin boynuna sarılmak malının artmasını sağlayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birine sarılmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir