AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun insana sarılmak

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmeye çalışarak seçeneklerinizi kısıtlamamalısınız.

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun insanla sarılmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun insanı görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında küstüğün insanı görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki küs insanın barıştığını görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki küs insanı görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu insanla konuşmak daha çok saygı ve destek göreceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir