AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu biriyle sarılmak

Kahve falında küs olduğu biriyle sarılmak

Kahve falında küs olduğu biriyle sarılmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğu biriyle sarılmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sizi sevmeyen kimselere karşı büyük bir üstünlük kazanabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun birine sarıldığını görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun birine sarılmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiye sarılmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğunla sarılmak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olan birine sarılmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birine sarılmak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir