AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında küs olduğun birinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında küs olduğun birinin hasta olduğunu görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun birinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi bilirseniz duygusal tartışmalardan kaçınabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun birinin hasta olduğunu görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun birini hasta görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu biriyle barışmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, sevindirici olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs sevgiliyi görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sorunların teker teker aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın küs olduğunu görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine delalet eder.

Kahve falında küs biriyle sarılmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun eski dostunu görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğumuz biriyle sarılmak yeterli kimse haline geleceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir