AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın küs olduğunu görmek

Kahve falında babanın küs olduğunu görmek

Kahve falında babanın küs olduğunu görmek rızkın kesilmeyeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında babanın küs olduğunu gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında babaya küstüğünü görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu babasını görmek rakiplerini geride bırakacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını küs görmek kazancının günden güne çok artacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayı küs görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında babanın küs olduğunu görmek sıkıntıların büyüyeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında babayla küs olmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayla küs olduğunu görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun babanı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir