AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birini hasta görmek

Kahve falında küs olduğun birini hasta görmek

Kahve falında küs olduğun birini hasta görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, mekân değiştireceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun birini hasta gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan veya bazı şeyleri kabul etmeyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun birinin hasta olduğunu görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun birini hasta görmek saadete ereceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu birinin evine geldiğini görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski küs arkadaşını görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişileri görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birini küs görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında küs olan iki kişinin barıştığını görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğu akrabasını görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir